Armina Mevlani pranon se i kujtohet ish dashuria dhe se sheh ëndrra erotike
19:50 / 20 Janar 2019

Blogerja Armina Mevlani ka dhënë përgjigje kontraverse në një intervistë më të fundit të saj.

Bukuroshja shqiptare u shpreh shumë e sinqertë në një intervistë për Prive.

Ajo në pyetjet shumë provokative u përgjigj sinqert, duke thënë se i kujtohet shpesh ish dashuria.

https://www.instagram.com/p/BsvqJeMl-ft/?utm_source=ig_embed

Blogerja pranon se beson në dashuri, teksa tradhtinë nuk do at falte.

Ndërkaq, ajo pranoi se nuk mendon të bëhet nënë e se i kujtohet shpesh ish dashuria.

NDAJE:
Copyright © 2019 - RadioAlba. Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren.
por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Radios (RadioAlba).